Kristina Skallsjö examinerades i orofacial medicin

Kristina Skallsjö, som arbetar på Sjukhustandvården Mölndal, är idag klar med den treåriga utbildningen på ST-nivå i orofacial medicin. På förmiddagen diskuterades patientfall med bland andra examinator Inger Wårdh. På eftermiddagen föreläste Kristina om den odontologiska infektionsutredningen hos patienter med maligna blodsjukdomar. Sedan avslutades examinationen med gratulationer och tårta. Grattis Kristina!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s