Mona Mikatis examination i orofacial medicin

Idag examinerades Mona Mikati vid Sjukhustandvården Mölndal i orofacial medicin, den tredje ST-tandläkaren den här hösten i Västra Götaland. På förmiddagen diskuterades Monas fallpresentationer med bland andra examinator Karin Garming-Legert. På eftermiddagen höll Mona en mycket pedagogisk och lärorik föreläsning om biverkningar vid huvud -och halscancer, med fokus på oralmotorisk träning. Därefter var det dags för gratulationer och tårta. Grattis Mona!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s