Forskningsstipendium 2021

Svensk Förening för Orofacial Medicin (SOM) har inrättat ett stipendium för att främja forskningen inom ämnesområdet. Stipendiesumman för 2021 är höjd till 60000 kr på grund av att inget stipendium delades ut under 2020. Vid flera sökande kan beloppet komma att delas upp. Stipendiet är endast öppet för medlemmar i SOM.

Stipendiets ändamål är att främja forskning och/eller presentation av forskningsresultat (resestipendium) inom ämnesområdet. Handlingarna ska vara föreningens sekreterare till handa senast 28 februari 2021. Ansökan skickas via e-post till till anna.hartwig@regionorebrolan.se.

Alternativt om e-post inte är möjligt, per post till Anna Hartwig, Eyragatan 28, 702 25 Örebro

Frågor om stipendiet besvaras av stipendienämndens ordförande John Bratel, john@bratel.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s