Forskningsrapporter till riksstämman

Nu är det dags att anmäla forskningsrapporter inför årets Riksstämma i Göteborg 13-15 november.

Vi vill ha din ifyllda anmälan samt rapporten senast 8 maj, för att hinna sammanställa underlaget till Tandläkarförbundet. Anmälan finns bifogad i mailet. 

Anmälan och rapport mailas till fredric.thyberg@regionvarmland.se.

Forskningen ska ha ett orofacial medicinskt fokus.

Alla huvudrapportörer kommer att presentera sin forskningsrapport muntligt 10 minuter och ytterligare några minuter för frågor. Forskningen bör helst inte vara äldre än 2 år. Huvudrapportörer som är Tandläkare och medlemmar i Sveriges Tandläkarförbund får entrébiljett till hela Rikstämmans tre-dagars-program. Bidrag till resa och uppehälle betalas inte ut av Svenska Tandläkare-Sällskapet.

Rapportörerna ansvarar själva för att lägga in abstract i eventappen. Den som står som huvudrapportör kommer att få en länk för registrering och ytterligare information längre fram.

Vår förening kommer även att nominera en av rapporterna till ”Bästa rapport”. Den som nomineras dit ska förutom sin muntliga rapport också spela in sin rapport och skicka in till Tandläkarsällskapet senast 30 september. Detta för att juryn ska ha bättre förutsättningar att utse en vinnare. Observera att det är endast medlemmar i Svenska Tandläkarsällskapet som kan nomineras till ”Bästa rapport” och om man inte anger sitt medlemsnummer i anmälan är man utom tävlan.

Vi ser som vanligt fram emot era spännande rapporter. 

Lämna en kommentar